کمبود دارو‌های کرونا در کرمانشاه دور از انتظار نیست

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: با توجه به سیر صعودی بیماران بستری در استان کرمانشاه، احتمال کمبود دارو‌های کرونا در روز‌های آینده دور از انتظار نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر قباد محمدی با بیان اینکه در حال حاضر به غیر از یکی دو قلم، کمبودی در زمینه تامین دارو برای بیماران کرونایی در بیمارستان‌های استان وجود ندارد، گفت: قطعا اگر شمار بیماران بستری به بیش از هزار و سیصد نفر برسد در حوزه تامین داروی بیماران کرونایی به مشکل بر خواهیم خورد.

وی افزود: در حال حاضر تا حدودی در شهر کرمانشاه مشکل کمبود داروی «فاویپیراویر» برای درمان بیماران کرونایی سرپایی وجود دارد که در این زمینه نیازمند کمک سازمان غذا و دارو هستیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه خدمات دارویی در بیمارستان‌ها به کلیه بیماران بستری ارائه می‌شود، اظهار داشت: داروی بیماران سرپایی هم در همه داروخانه‌های نزدیک به مطب متخصصان عفونی، ریه و داخلی ارائه می‌شود.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اکنون ۹۲۰ نفر در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری هستند.

۲۲ اَمرداد ۱۴۰۰ ۰۰:۴۳