درمانگاه تخصصی پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز به کار کرد.

در این درمانگاه تخصصی دکتر بهزاد حیدرپور متخصص پزشکی ورزشی در گستره آسیب های ورزشی ، تغذیه ورزشی ، مکمل ها ، سنجش آنتروپومتریک ، استعدادیابی ورزشی ، صدور گواهی سلامت ورزشکاران ، معاینات پیش از شروع ورزش و مشاوره دوپینگ پذیرای مراجعان گرامی است.

درمانگاه تخصصی پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز به کار کرد.

در این درمانگاه تخصصی  دکتر بهزاد حیدرپور متخصص پزشکی ورزشی  در گستره آسیب های ورزشی ، تغذیه ورزشی ، مکمل ها ، سنجش آنتروپومتریک ، استعدادیابی ورزشی ، صدور گواهی سلامت ورزشکاران ، معاینات پیش از شروع ورزش و مشاوره دوپینگ پذیرای مراجعان گرامی است.

همچنین در این درمانگاه خدمات  نسخه ورزشی ، ورزش درمانی ، حرکات اصلاحی ، چاقی و اضافه وزن ، آنالیز کامپیوتری ترکیب بدن انجام گرفته و مردم می توانند در زمینه های آسیب بافت نرم و عضلات ، آسیب ستون فقرات ، تعیین ظرفیت قلبی - ریوی ، کمردرد و درد مفاصل ، ورزش در حاملگی ، ورزش در بیماران قلبی  به این درمانگاه مراجعه نمایند.

گفتنیست درمانگاه تخصصی پزشکی  ورزشی در بلوار شهید بهشتی ، محل درمانگاههای تخصصی بیمارستان آیت الله طالقانی قرار داشته و همه روزه بجز روزهای پنج شنبه از ساعت 3 تا 8 بعد از ظهر آماده ارائه خدمت به ورزشکاران و عموم  مردم است.

۱۳ دی ۱۳۸۹ ۱۰:۵۱