تقدیر معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از معاون درمان دانشگاه

دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی نامه ای از معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دلیل اقدامات و تلاش بی وقفه در راستای مقابله با کرونا تقدیر کرد.

متن نامه به این شرح است:

" بسمه تعالی "

جناب آقای دکتر روشنی
 معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه

با سلام ؛

خدمت و تلاش صادقانه در راستای تحقق اهداف نظام سلامت و قدم نهادن در مسیر خدمت به هموطنان، تعهد،ایثار و عزمی استوار می طلبد.یقیناً دستاوردهای بدست آمده در عرصه سلامت کشور ،مرهون تلاش بی دریغ مسئولین خدوم و دلسوزی می باشد که مخلصانه و بدون چشم داشت در این مسیر پر فراز و نشیب گام نهادند.بی شک زحمات جانفرسا و مجاهدانه جنابعالی در مدیریت پاندمی کووید ۱۹ ، برگ زرینی در کارنامه درخشان فعالیت شماست که در خاطر مردم عزیز این مرز و بوم جاودانه خواهد شد.

بدینوسیله بر خود لازم می دانم از همکاری صمیمانه و بی وقفه شما سپاسگزاری نموده و از محضر حضرت سبحان ، توفیق روز افزون و سلامتی و بهروزی در تمام مراحل زندگی مسئلت دارم.

دکتر قاسم جان بابایی
                       معاون درمان

▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا