هشدار دکتر مرادی: فاجعه در راه است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در صورت تداوم این روند و افزوده شدن میانگین ۱۰۰ بیمار در هر شبانه‌روز، طی ۱۰ روز آینده فاجعه‌ای در راه خواهد بود.

دکتر «محمودرضا مرادی» افزود: افزایش ۱۳۰ بیمار طی ۲۴ ساعت و بستری حدود ۳۷۰ نفر در بیمارستان‌های استان طی ۲۴ ساعت بسیار نگران کننده است.

وی اظهار داشت: هم اکنون بسیاری از ظرفیت تخت های استان به بیماران کرونا اختصاص یافته در حالی که بیماران دیگری هم هستند که باید بستری و مراقبت شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: علاوه بر بخش و تخت، این بیماران نیاز به پزشک، پرستار، پرسنل گروه‌های درمانی و تشخیصی دارند و نیز باید اکسیژن مورد نیاز این حجم از بیمار تامین شود که باوجود افزایش چشمگیر اکسیژن سازها در استان، کار دشواری است.

مرادی در پایان از مردم استان خواست، از فرصت تعطیلی و قرنطینه استفاده کرده و در کاهش چرخش ویروس و ابتلای خود و خانواده نقش داشته باشند.