دیدار رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه با آیت اله علما در خصوص ضرورت رعایت دستورات بهداشتی در ایام محرم

در این دیدار دکتر مرادی ضمن تشریح وضعیت استان در زمینه کرونا و تشریح علل افزایش بیماران و شروع پیک پنجم، از اشغال ۱۱۰۰ تخت از حدود  ۳۳۰۰ تحت دولتی و‌خصوص در استان خبر داد.

دکتر مرادی ضمن ابراز نگرانی از عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در آیین های عزاداری سالار شهیدان ، از آیت اله علما خواست تا در این زمینه ، نظام سلامت را یاری کنند.

همچنین  آیت اله علما فرمودند:مردم انصافا باید شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند . در خطبه جمعه این هفته نیز با تکرار بیانات مقام‌معظم رهبری ، از همگان خواسته ام تا رعایت کنند.

وی بیان داشت: همه از خستگی و زحمت کادر درمان مطلعیم و می دانیم که رعایت موارد بهداشتی به نفع خود مردم است . در این زمینه همه باید کمک کنند .

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health