داوطلبین بسیجی به کمک مراکز واکسیناسیون می شتابند

دکتر رضا منصوری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گفت:با توجه به شرایط حساس و شیوع کرونا ویروس، بسیجیان جامعه پزشکی در تسریع انجام واکسیناسیون کمک می نمایند و در مراکز منتخب واکسیناسیون در شیفت عصر اقدام به فعالیت می نمایند.

وی اظهار داشت:در همین راستا جلسه آموزشی داوطلبین بسیج جهت همیاری کادر بهداشت و درمان در مراکز واکسیناسیون به میزبانی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد.

به گفته او در این جلسه نحوه ثبت در سامانه سیب و واکسیناسیون به بسیجیان و پیشکسوتان بسیج جامعه پزشکی در حسینیه ثارالله سپاه حضرت نبی اکرم(ص) آموزش داده شد.

گفتنی است مراکزی که توسط بسیج جامعه پزشکی پوشش داده خواهند شد، مراکز تجمعی خلیج فارس، خودرویی، خدیجه کبری(س) و  دانشگاه آزاد خواهند بود.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health