پیام رییس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز کارمند

"به نام‌خدا"

فرارسیدن هفته دولت و‌ چهارم شهریورماه روز کارمند را به عموم همکاران گرامی تبریک می گویم.

همکاران صادق و بی ادعایی که ساعات متمادی در شرایط سخت حال حاضر ، به ادای وظیفه پرداخته ، هر کدام به فراخور حوزه کاری خود،  این سازمان بزرگ را گام به گام به پیش می برند.

خانواده بزرگی که علی رغم ناملایمات، با شرافت و تعهد به خدمت خویش ادامه داده و سعی می کنند با بهترین شیوه برخورد با مراجعان،  اتخاذ بهترین روش ها در پروسه فعالیت سازمانی و پاکدستی در عین مراقبت از شان جایگاه کارمندی و این مجموعه دانشگاهی، در روزهای دشوار نظام سلامت، حلقه اتصال ، تسهیلگر و‌ نقطه پر امیدی برای ساماندهی وظیفه سخت ، اما مقدس عرصه بهداشت و درمان باشند.

در پایان صمیمانه به خاطر همکاری ها و زحمات شما در جای جای استان و مراکز زیر مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌،‌درمانی کرمانشاه قدردانی می نمایم و برای شما و خانواده محترم تان سلامتی و خوشدلی آرزو می نمایم.

دکتر مرادی

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health