اعزام ۱۳ تیم طرح شهید رهنمون بسیج جامعه پزشکی به محلات و مناطق کمتر برخوردار سطح استان کرمانشاه

اعزام ۱۳ تیم طرح شهید رهنمون بسیج جامعه پزشکی به محلات و مناطق  کمتر برخوردار سطح استان کرمانشاه
 رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند ۱۳ تیم طرح شهید رهنمون بسیج جامعه پزشکی به محلات و مناطق  کمتر برخوردار سطح استان کرمانشاه اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر منصوری گفت: کلیه اعزام ها بارعایت پروتکل های بهداشتی و توزیع ماسک ، محلول ضدعفونی کننده دست و سنجش سطح اکسیژن خون صورت گرفت.

دکتر رضا منصوری گفت: در طی اعزام ها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و شهدای دولت، پزشکان عمومی و متخصص نسبت به ویزیت مراجعین همت نمودند. همچنین کلیه داروهای عمومی و تخصصی به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفت.

وی افزود:ضمنا آموزش های لازم در زمینه پیشگیری از ویروس کوید۱۹ توسط، کارشناسان بهداشتی و پرستاران در دستور کار اعزام ها قرار داشت.

لازم به ذکر است تعداد ۲۴ نفر مورد ارجاعی به مراکز پاراکلینیکی جهت انجام خدمات پروسیجر و اعمال جراحی معرفی شدند که با هماهنگی و قراردادهای منعقد شده سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه با مراکز درمانی به صورت رایگان خدمات لازم ارائه خواهد گردید.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health