تزریق حدود ۸۱۶ هزار دوز واکسن کرونا در استان کرمانشاه

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: از آغاز واکسیناسیون کرونا تا کنون بیش از ۸۱۵۳۸۳ دوز واکسن در استان کرمانشاه تزریق شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا اظهار داشت:از ‌این تعداد بیش از ۵۷۶۴۴۷ دوز مربوط به دوز اول و بیش از ۲۳۸۹۳۶ دوز نیز مربوط به دوز دوم می باشد.

وی گفت: بر این اساس ۳۸.۹درصد گروه هدف در استان دوز اول و ۱۶.۱ درصد گروه هدف نیز دوز دوم  واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

به گفته وی در حال حاضر بیشترین تزریق واکسن در استان مربوط به گروه هدف ۷۵ تا ۸۰ سال می باشد و این افراد ۸۰.۴ درصد دوز اول و ۶۹.۳درصد دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

دکتر شکیبا افزود: تا کنون برای  ۳۰.۱ درصد گروه سنی ۳۵تا ۴۰ استان نیز دوز اول واکسن و برای ۳.۴درصد آنها دوز دوم واکسن کرونا را تزریق شده است .

به گفته او تزریق واکسن برای رده سنی ۳۵ سال به بالا در شهرها، ۲۵ سال در روستا‌ها و ۱۸ سال در بین جمعیت عشایری استان در حال انجام است.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_healt