بیشترین مرگ کرونایی در رده سنی بالای ۸۵ سال اتفاق افتاده است

رییس دانشگاه گفت: از ابتدای اپیدمی کرونا تا کنون بیشترین آمار مرگ و میر در افراد بالای ۸۵ سال با ۲۳۹ مورد اتفاق افتاده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مرادی گفت:دومین تعداد موارد مرگ و میر در رده های سنی  ۷۰ تا ۷۵ ساله ها با ۲۰۵ مورد و ۶۰ تا ۶۵ ساله ها با ۱۸۰ مورد به ثبت رسیده است.

به گفته وی از میان کل موارد فوت با تشخیص قطعی ابتلا به کرونا ۵۷/۹۳ مردان و ۴۲/۷ زنان بوده اند و از مجموع تعداد موارد فوت قطعی ۱۰۸۷ نفر معادل ۵۰/۳۲ درصد در شهر کرمانشاه رخ داده است.

دکتر مرادی اظهار داشت: در شهرستانها نیز اسلام آباد غرب با ۲۳۱ نفر(۱۰/۶۹ درصد) ؛ هرسین با ۱۳۴ نفر(۶/۲ درصد) و سنقروکلیایی با ۱۰۹ نفر(۵/۵ درصد) دارای بیشترین آمار فوتی هستند.

وی افزود: شهرستان ثلاث باباجانی با ۱۱ نفر (۵./درصد) کمترین میزان فوتی را به خود اختصاص داده است.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است.
ID@k_health