دکتر روشنی: کرمانشاه در ایام کرونا صاحب ۲۵ اکسیژن‌ساز و هشت سی‌تی‌اسکن جدید شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از زمان شیوع کرونا تاکنون25

دستگاه اکسیژن‌ساز و هشت دستگاه سی‌تی‌اسکن جدید برای استان خریداری شده است.

دکتر «بهمن روشنی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اکنون شمار دستگاه های سی تی اسکن استان به ۲۴ دستگاه رسیده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر تمام شهرستان های استان بجز گیلانغرب دارای دستگاه سی تی اسکن هستند و خرید سی تی اسکن برای این شهرستان هم در دستور کار قرار دارد.

به گفته او همچنین خرید یک دستگاه سی تی آنژیوگرافی پیشرفته قلب (۲۵۶ اسلایس) برای بیمارستان امام علی (ع) هم در دستور کار قرار دارد.

انجام صدها هزار تست کرونا در چهار مرکز درمانی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین با اشاره به توسعه مراکز انجام تست کرونا در استان گفت: همسو با مراکز بهداشت که اقدام به گرفتن تست کرونا کرده اند، در حوزه درمان هم چهار آزمایشگاه تشخیصی در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، کلینیک بوستان، آزمایشگاه مرکزی و بیمارستان امام حسین (ع) راه اندازی کردیم که در ۱.۵ سال اخیر کمک خوبی برای شناسایی مبتلایان محسوب شده است.

وی عنوان کرد: فقط در آزمایشگاه مرکزی کرمانشاه تاکنون بیش از ۱۲۰ هزار تست کرونا انجام شده است.

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ ۱۶:۳۷