آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۱۱ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا در استان فوت کردند، گفت: مجموع جان‌باختگان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۲۹۷ نفر رسیده است.

محمدی افزود: هم‌اکنون یک هزار و ۵۰۸ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد 237 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۵۷ نفر هم وخیم است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به روند صعودی کرونا در استان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳۱ نفر در مراکز درمانی استان کرمانشاه با علایم بیماری کرونا بستری و ۱۹۰ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی یادآور شد: در شبانه روز گذشته ۷۱۱ بیمار هم در مراکز درمانی استان کرمانشاه برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند .

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: در شبانه‌ روز گذشته ۱۸۵ بیمار مثبت بستری و ۲۱۸ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند.