بهره برداری از بیست و ششمین دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان اسلام آباد غرب

بهره برداری از بیست و ششمین دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان امام خمینی(ره)  شهرستان اسلام آباد غرب

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه گفت: با پیگیریهای تیم مدیریتی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌،‌درمانی کرمانشاه  و پیگیریهای موثر دکتر بخشی پور نماینده مردم شهرستان اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی و همچنین همکاری خوب مسوولین شهرستان، امروز یک دستگاه اکسیژن ساز کانتینری در  بیمارستان امام خمینی شبکه مذکور مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شیرزادیان با بیان اینکه ارزش دستگاه مذکور نزدیک به سه میلیارد تومان می باشد گفت:دستگاه کانتینری تحویل شده، سومین دستگاه مرکز مذکور بوده که دو دستگاه جدیدتر در ظرف همه گیری کرونا به این بیمارستان تخصیص پیدا نموده است.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با ایجاد این ظرفیت جدید، با دو اکسیژن ساز قبلی با ظرفیت ۵۵۰ لیتری ، نگرانی برای تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران در بیمارستان امام خمینی(ره)  شهرستان اسلام آباد غرب به حداقل ممکن رسید‌.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است.
ID@k_health
۲۳ شهریور ۱۴۰۰ ۱۰:۱۹