وزیر بهداشت؛ تلاش می شود دانشگاههای علوم پزشکی در نیمه مهرماه بازگشایی شود

وزیر بهداشت در بازدید از مراکز تجمیعی کرمانشاه: با سرعت در انجام واکسیناسیون امید می رود دانشگاههای علوم پزشکی در نیمه مهرماه بازگشایی شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، تلاش می شود دانشگاههای علوم پزشکی در نیمه مهرماه بازگشایی شود.

وزیر بهداشت در بازدید از مراکز تجمیعی شهر کرمانشاه گفت: با اشاره به اینکه آموزش از راه دور نمی تواند در علوم پزشکی موثر باشد خاطر نشان کرد: کرونا به آموزش صدمات جدی وارد کرد و اصرار بر این است تا دانشگاههای علوم پزشکی در نیمه مهرماه بازگشایی شوند.

دکتر عین اللهی انجام واکسیناسیون در مراکز تجمیعی استان را رضایت بخش عنوان و خاطر نشان کرد:با توجه به مرزی بودن کرمانشاه باید روند واکسیناسیون در استان شتاب بیشتری بگیرد.

وی با بیان اینکه علاوه بر واکسیناسیون باید شیوه نامه های بهداشتی نیز رعایت شود خاطر نشان کرد: بر انجام واکسیناسیون برای ایمنی در مقابل بیماری کرونا تاکید کرد.

تاذ

بازدید دکتر عین اللهی، وزیر بهداشت از مرکز واکسیناسیون تجمیعی شماره ۲ واقع در