پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز اورژانس

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه روز اورژانس پیش بیمارستانی را تبریک گفت.

متن پیام را بخوانید

▫️به نام خدا▫️

هدف عالی  نظام سلامت در همه رده ها ، نجات جان انسانهاست و هر گروه شغلی و حرفه ای از پیشگیری تا درمان و از آموزش تا تحقیق ،در این راستا فعالیت می نمایند.

گروهی از این خادمان تندرستی و فرشتگان نجات در اغلب اوقات، پیشرو و اولین گروهی هستند که با رسیدن به موقع بر بالین بیمار، اقدامات اولیه و انتقال سریع ، جان بیماران را نجات می دهند .

این عزیزان که همان همکاران فوریت ها و اورژانس پیش بیمارستانی هستند،  لذت واقعی امداد و نجات و بازگشت بیمار به زندگی را بارها و بارها چشیده و با آموزش، تمرین و مسوولیت پذیری ، همواره خود را برای این مهم‌ آماده نگاه می دارند.

۲۶ شهریور روز اورژانس پیش بیمارستانی را به همکاران گرامی که در کنار همه مسوولیت های خود ، از آغاز اپیدمی کرونا ، وظیفه سنگین و بس خطیر انتقال بیماران کووید را نیز  برعهده گرفته اند ، تبریک می گویم.

همچنین از صبوری و همراهی خانواده های عزیزشان که مخاطرات و دوری های آنان در این کار مداوم و ۲۴ ساعته را پذیرفته اند، تقدیر می نمایم.

دکتر مرادی

هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است
ID@k_health