🚨پایگاه اورژانس دانشگاه رازی افتتاح شد

ظهر روز یکشنبه  شانزدهمین پایگاه شهری شهرستان کرمانشاه با حضور روسای دانشگاه رازی و علوم‌پزشکی افتتاح شد.
.
این پایگاه طی تفاهم نامه منعقده بین سازمان اورژانس کشور با وزارت علوم جهت پوشش پردیس دانشگاهی راه اندازی گردیده است.

با توجه به جمعیت زیاد دانشجویی پردیس دانشگاه رازی و پوشش خدماتی شهرک های اطراف با همکاری دانشگاه رازی، این پایگاه از ابتدای شهریور ماه راه اندازی شد.

این پایگاه دومین پایگاه آموزشی مرکز اورژانس می باشد،‌ که علاوه بر آموزش پرسنل اورژانس،‌ دانشجویان فوریتهای پزشکی و مقطع کارشناسی ارشد پرستاری ، در راستای گروه های هدف به کارکنان و دانشجویان دانشگاه رازی نیز آموزش می دهد.

طبق تفاهم نامه، استقرار آمبولانس و نیروی انسانی بر عهده اورژانس پیش بیمارستانی و تهیه مکان، تجهیزات و امکانات رفاهی نیز بر عهده دانشگاه رازی بوده است.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health