یک سالن زیبایی بانوان در کرمانشاه پلمب شد

مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو از پلمب یک سالن زیبایی بانوان به علت دخالت در امور پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر کیومرث رحیمی با اعلام این خبر گفت: در روز شنبه 27 شهریور ماه بازرسین این مدیریت به همراه مامورین پلیس نظارت بر اماکن عمومی و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه موفق شدند یک سالن زیبایی بانوان را به دلیل دخالت در امور پزشکی توقیف و پلمب کنند.

وی افزود: در این بازدید تعدادی دستگاه پلاسماجت و قلم میکرونیدیلینگ غیرمجاز کشف و توقیف شد.

دکتر رحیمی تصریح کرد: متصدی سالن مذکور تحت عنوان کارشناس پیراپزشکی اقدامات غیرمجازی از قبیل جوانسازی پوست ،رفع افتادگی پلک، سیاهی دورچشم، کوچک نمودن بینی، برداشتن چین و چروک پیشانی ، برداشتن خالهای پوستی رفع غبغب و غیره انجام می داد.

وی ادامه داد: اقدام به عرضه و فروش انواع دستگاه های غیرمجاز و نیز اقدام به آموزش خدمات غیرمجاز (با اخذ مبلغی هنگفت در قبال نیم ساعت آموزش)، بدون مجوزهای مورد نیاز از دیگر تخلفات این سالن زیبایی می باشد.

دکتر رحیمی عنوان کرد: پرونده تخلفات این سالن زیبایی بانوان جهت بررسی به مراجع قضایی ارجاع شد.