تودیع دکتر نوری زاد و معارفه دکتر نیکبخت

نشست تودیع دکتر صمد نوری زاد و معارفه دکتر محمدرضا نیکبخت صبح روز چهارشنبه پانزدهم دیماه در سالن اجتماعات زنده یاد نوروزنژاد مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) برگزار شد.

در این جلسه که دکتر محققی معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی ، معونت سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه و جمع کثیری از مدیران استان و دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند پس از سخنان مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه ، دکتر صمد نوری زاد سرپرست پیشین دانشگاه به شرح گوشه هایی ازفعالیت خود در طی مدت 30 ماه خدمت در این گستره پرداخت .

در این جلسه همچنین دکتر نیکبخت سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ذکر پاره ای از اهداف و برنامه های خود درمسوولیت جدید پرداخت.