اولین بار در غرب کشور: مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) ؛ درجه یک برتر کشور شد

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع) گفت:طی بازدید ارزیابان اعتبار بخشی ملی بیمارستانهای ایران  درسال ۹۹ از مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع) که همزمان در بیمارستانهای  سراسر کشور صورت گرفت ، این مجتمع بیمارستانی به واسطه بهبود و ارتقای کیفی و کمی خدمات تشخیصی و درمانی به مراجعه کنندگان، موفق به کسب درجه یک برتر درمیان بیمارستانهای کشور گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر بیدهندی با بیان اینکه در میان ۱۰۲۳ بیمارستان در سطح کشور ،۲۰ بیمارستان موفق به کسب  عنوان درجه یک برتر گردیده اند گفت: این  اولین بار است که در غرب کشور ، بیمارستانی موفق به کسب این افتخار می گردد.

وی بیان کرد: این موفقیت را به پرسنل پرتلاش وفداکار مجتمع بیمارستانی امام رضا( ع) ومجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک عرض می نمایم.