ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور سراسری ۱۴۰۱-۱۴۰۰

✴ به اطلاع می رساند کلیه مراحل ثبت نام بصورت اینترنتی از تاریخ 1400/7/7 لغایت 1400/7/15 انجام می شود و از مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

✴ دانشجویان می بایست با مراجعه به مراکز تجمیعی تزریق واکسن در درمانگاه های شهرهای محل سکونت خود نسبت به تزریق واکسن اقدام نمایند.

✔ مراحل ثبت نام اینترنتی :

۱) مراحل ثبت نام اینترنتی و ارائه فیزیکی مدارک ازطریق پست طی دو اطلاعیه بشرح ذیل به اطلاع شما عزیزان رسانیده می شود.
2- ارسال مدارک از طریق پست به آدرس : کرمانشاه – بلوار شهید بهشتی – روبروی بیمارستان امام علی (ع) ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی- طبقه سوم –حوزه معاونت آموزشی با کد پستی 9714673159

اطلاعیه شماره 1

✔ جهت ثبت نام آنلاین به سامانه student.kums.ac.irمراجعه نمایید.
✔ مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی : ( تمام فایل ها بصورت Jpg و حداکثر 100kb باشد )

1- اسکن اصل مدرک دیپلم یا مدرک تحصیلی و در سایت بارگذاری شود.
1-1 مدرک نظام قدیم آموزش متوسطه ( اصل یا گواهی دیپلم و ریز نمرات آن ) اسکن و بارگذاری شود.
2-1 مدرک نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی ( اصل یا گواهی دوره پیش دانشگاهی و متوسطه و ریز نمرات آنان ) اسکن و بارگذاری شود.
3-1 مدرک نظام آموزشی جدید (6-3-3 ) (اصل مدرک یا گواهی موقت با ریز نمرات آن ) اسکن و بارگذاری شود.
2- موافقت محل کاربرای کارمندان- اسکن و بارگذاری شود.
3- کپی کارت پایان خدمت – اسکن و بارگذاری شود
4-برای صدور معافیت تحصیلی ( برادران) به سامانه www.vazifeh.police.irسازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه نمایند .
5- کپی صفحه اول شناسنامه اسکن شود.
6 - کارت ملی اسکن و بارگذاری شود
7- دانشجویان شهریه پرداز مقطع کارشناسی مبلغ 75/000/000 ریال و مقطع دکتری 150/000/000 ریال به حساب جاری بنام بین الملل تمرکز دانشگاه بانک صادرات به شماره حساب 0105468014002 واریز نموده و فیش پرداختی را اسکن و بارگذاری نمایند .
8- داوطلبانی که از سهمیه مناطق درگیر بلایای طبیعی (زلزله و سیل) و سهمیه بومی تعهدی استفاده می نمایند جهت سپردن تعهد به معاونت آموزشی مراجعه نمایند. ( حداکثر تا آخر آبان ماه سال جاری)
9- جهت صدور تاییدیه تحصیلی به سامانه وزارت آموزش و پرورش emt.medu.ir مراجعه فرمایید و مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی حتما در سامانه بارگذاری گردد.
تاکید می شود گیرنده حتما دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انتخاب گردد.
10- ضمنا شروع کلاسها از 17/7/1400 تا اطلاع ثانوی بصورت مجازی می باشد. خواهشمند است جهت اطلاعات بیشتردر خصوص شروع کلاس ها به سایت دانشکده های مربوطه مراجعه فرمایید.

اطلاعیه شماره 2

✔ با توجه به شیوع بیماری کرونا ارسال مدارک کلیه دانشجویان ( منجمله دانشجویان ساکن در شهر کرمانشاه )بصورت فیزیکی و از طریق ادارات پست از تاریخ لغایت به آدرس : کرمانشاه – بلوار شهید بهشتی- روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی- طبقه سوم - حوزه معاونت آموزشی – کد پستی 6714673159 انجام شود.
الزامی است بر روی پاکت پستی آدرس کامل به همراه شماره موبایل ،شماره تلفن ثابت، نام و نام خانوادگی و رشته قبولی قید گردد.

✔ مدارک‌ارسالی :

1- اصل مدرک دیپلم یا مدرک تحصیلی
1-1 نظام قدیم آموزش متوسطه ( اصل مدرک دیپلم و اصل ریز نمرات آن )
2-1 نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی ( اصل یا گواهی مدرک دوره پیش دانشگاهی و متوسطه و اصل ریز نمرات آنان )
3-1 نظام آموزشی جدید (6-3-3 ) (اصل مدرک یا گواهی موقت با اصل ریز نمرات آن )
2- کپی فرم درخواست تاییدیه تحصیلی
3- موافقت محل کار برای کارمندان
4- کپی کارت پایان خدمت پشت و رو (یک سری )
5- تصویر شناسنامه تمام صفحات (یک سری)
6- کپی کارت ملی پشت و رو
7- شش قطعه عکس 3*4