رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در ‌پیامی شهادت پرستار بیمارستان فارابی را تسلیت گفت

▫️به نام خدا▫️

خبر ناگوار از دست دادن همکار عزیز و پرستار دلسوز بخش ویژه بیمارستان فارابی شهید مهدی صالحی موجب اندوه و تاسف ژرف همکاران و‌ مدافعان سلامت مردم گردید.

از اینکه پس از گذشت این مدت از اپیدمی کرونا ، هنوز هم شاهد از دست دادن هم استانی های عزیز و به ویژه جوانان هستیم ، تاسف عمیقی را در دل همه ما برجای گذاشته است، اما شهادت مدافعان سلامت که با جان و دل در میدان مبارزه با کووید بوده و فعالیت‌شان موجب نجات جان بسیاری از بیماران شده است، به مراتب سخت تر و جانکاه تر است.

از سوی جامعه دانشگاهی این مصیبت را به خانواده و بازماندگان گرامی ایشان و نیز همکاران عزیزم در بیمارستان فارابی که ایثارگرانه و دلسوزانه در خدمت بیماران هستند ، تسلیت می گویم.

از خداوند بزرگ لطف و رحمت برای آن شهید عزیز مسئلت می نمایم.

دکتر مرادی

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health