موفقیت کرمانشاه در انتخابات نظام پزشکی

در هشتمین دوره انتخابات شورای عالی نظام پزشکی کشور دکتر محمد باقر حیدری رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه در گروه پزشکان با  ۱۰۲ رای و نوشین زنده زبان در گروه مامایی با ۱۲۸ عضو هیات مدیره این سازمان به عنوان اعضای اصلی شورای عالی نظام پزشکی کشور انتخاب شدند.

دکتر مرادی موفقیت اعضای نظام پزشکی کرمانشاه در شورای عالی نظام پزشکی کشور را تبریک گفت. متن پیام در زیر می آید

▫️به نام خدا ▫️

جناب آقای دکتر محمد باقر حیدری ریاست محترم سازمان نظام پزشکی کرمانشاه

توفیق همکاران گرامی برای راه یابی به مراجع تصمیم گیری و اجرایی در سطح کلان کشور ، یکی از نیازهای ضروری و قابل توجهی است که نقش مهمی ، هم در اثبات توانایی های فرزندان این خطه داشته و هم می تواند در کمک به توسعه استان موثر باشد.

بدینوسیله توفیق جنابعالی به عنوان ریاست دو دوره نظام پزشکی و دیگر همکار ارجمندمان سرکار خانم نوشین زنده زبان عضو باسابقه هیات مدیره نظام پزشکی کرمانشاه ، در انتخاب به عنوان عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور را صمیمانه تبریک می گویم.

افتخار کسب رای اعتماد بزرگان و فرهیختگان جامعه پزشکی کشور ، اعتبار و امتیاز بزرگی است که امیدوارم با درایت و تعامل سازنده ای که از جنابعالی همواره دیده ایم ، موجب اثرات مثبتی در تصمیم گیری های کشوری برای رفع مشکلات صنفی جامعه پزشکی و تقویت این نهاد پر‌قدرت در سطح کشور و استان گردد.

دکتر مرادی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه