تحویل یک دستگاه MRI پیشرفته به بیمارستان طالقانی کرمانشاه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از تحویل یک دستگاه MRI پیشرفته به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال به بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با پیگیری‌های چند ساله تیم مدیریتی دانشگاه و حمایت آقای مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، روز گذشته یک دستگاه ام آر آی ۱/۵ تسلا محصول کمپانی فیلیپس در سال ۲۰۲۱ جهت نصب در بیمارستان طالقانی وارد کرمانشاه شد، تا ظرف کمتر از یک سال تعداد دستگاه‌های MRI دانشگاه دو برابر شود.

وی افزود: با توجه به نیاز مبرم مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی بعنوان مرکز ترومای غرب کشور، این دستگاه کمک شایان توجهی به تشخیص ضایعات ترومایی مراجعه کنندگان به بیمارستان مذکور خواهد داشت و از طرفی ضریب اطمینان خاطر بیمارستان‌های دانشگاهی، پزشکان و بیماران را برای درمان موثرتر بالا خواهد برد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: همچنین تلاش‌های تیم مدیریتی دانشگاه با همراهی نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی برای دریافت دستگاه MRI بیمارستان امام خمینی این شهرستان به مراحل نهایی رسیده و بزودی شاهد تحویل این دستگاه به بیمارستان مذکور خواهیم بود.

دکتر محمدی اظهار داشت: دریافت تجهیزات پزشکی بخصوص تجهیزات سنگین برای مراکز درمانی استان ظرف چند سال اخیر بی نظیر بوده و تقریبا تمامی مراکز دانشگاه از این امکانات مهم و حیاتی برخوردار شده اند.