بیماران دیابتی برای دریافت سهمیه انسولین قلمی ثبت نام کنند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اجباری شدن ثبت نام بیماران دیابتی در سامانه بیماران خاص برای دریافت سهمیه انسولین قلمی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، قباد محمدی گفت: این طرح به منظور جلوگیری از خروج انسولین قلمی از شبکه توزیع بیماران دیابتی برای دریافت سهمیه انسولین قلمی ثبت نام کنندو قاچاق آن به کشور‌های همسایه انجام شده است.

وی افزود: در گذشته شاهد بودیم که برخی افراد به اسم بیماران دیابتی انسولین قلمی دریافت می‌کردند و آن را در کشور‌های همسایه با ده برابر قیمت داخلی به فروش می‌رسانند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: از این پس انسولین قلمی طبق تجویز پزشک به بیماران دیابتی تحویل داده می‌شود و حداکثر سقف مجاز آن ده قلم در ماه است.

محمدی با بیان اینکه ۶۰ داروخانه منتخب در سراسر استان کرمانشاه کار توزیع انسولین قلمی را انجام می‌دهند، گفت: هم اکنون از نظر ذخیره انسولین قلمی مشکلی نداریم و ذخیره شش ماه در استان تامین شده است.

لازم به ذکر است روزانه ۱۳ هزار عدد انسولین قلمی در استان کرمانشاه مصرف می‌شود.