شرکت های خصوصی در حوزه ارتباطات و فناوری سلامت تسهیلات بانکی ویژه دریافت می کنند

تسهیلات بانکی

شرکت های خصوصی که در حوزه ارتباطات و فناوری سلامت صاحب ایده هستند تسهیلات بانکی با سود 10 درصد دریافت می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه برای اولین بار دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه با همکاری اداره ارتباطات و فناوری سلامت استان در نظر دارد به آندسته از شرکت ها یا اشخاص حقیقی که درحوزه ارتباطات و فناوری سلامت صاحب ایده هستند و تمایل به توسعه حوزه کاری و یا گردش مالی حوزه مربوطه دارند براساس دستورالعمل بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال جاری با تسهیلات بانکی با سود 10 درصد حمایت نماید.

شایان ذکر است این اقدام در راستای حمایت از کسب و کارهای بخش خصوصی با توجه به تحقق شعار سال و به منظور پشتیبانی از تولید و رفع موانع می باشد.

متقاضیان دریافت این تسهیلات لازم است فرم درخواست طرح مورد نظر خود را از طریق مراجعه به واحد های مربوطه تکمیل و به کارآفرینی دانشگاه ارسال نمایند.