دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دستگاه برتر حوزه اشتغال در استان کرمانشاه معرفی شد

رشیدی مسئول دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بر اساس ارزیابی دستگاههای اجرایی در سال جاری، در کار گروه اشتغال استان کرمانشاه ، دانشگاه علوم پزشکی در زمینه ایجاد اشتغال، رتبه اول دستگاههای اجرایی را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رشیدی گفت:امسال میزان اشتغال ناخالص پیش بینی شده برای دانشگاه علوم پزشکی در سند توسعه اشتغال استان در شهر کرمانشاه، ۹۵۳ مورد در نظر گرفته شده بود.

وی اظهار داشت:  با اقدامات و تلاش های صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی تا ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۰، حدود ۱۴۲۱ مورد اشتغال در سامانه رصد اشتغال استان ثبت شده است.

به گفته وی بر این اساس میزان درصد اشتغال ثبت شده در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در سال جاری در سامانه رصد اشتغال استان ۱۴۹ درصد می باشد.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است

🆔@k_health