واکسیناسیون کامل ۵۰ درصد از جمعیت هدف استان کرمانشاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تا کنون بیش از ۵۰ درصد جمعیت هدف استان دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر محمودرضا مرادی افزود: همچنین تا کنون ۷۸ درصد جمعیت هدف استان دز اول واکسن را دریافت کرده اند.

وی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان نیز اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال استان نوبت اول و حدود ۲۰ درصد هم نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد جمعیت استان هنوز برای تزریق دز اول واکسن مراجعه نکرده اند، گفت: از شهروندان انتظار داریم از انجام واکسیناسیون استقبال بیشتری داشته باشند چرا که بی توجهی به این موضوع می‌تواند زنگ خطری برای ورود به پیک‌های بعدی کرونا باشد.

دکتر مرادی افزود: از مردم درخواست داریم در شرایطی که ذخیره واکسن استان مطلوب است و شهروندان می‌توانند بدون معطلی در مراکز تجمیعی نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند، این فرصت را از دست ندهند.