دبیر ستاد توسعه علوم معاونت علمی ریاست جمهوری: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تولید علم پیشرفت خوبی داشته است

پیشرفت تولید علم بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: طی چهار سال گذشته مشکلات و بحران‌های مختلفی در کرمانشاه رخ داده است، اما شاهد پیشرفت تولید علم بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی این استان هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه «امیرعلی حمیدیه» روز یکشنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این نشان می دهد که حمایت مناسبی از حوزه تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی اظهار داشت: در طول یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه صورت گرفته و خوشبختانه حمایت رییس دانشگاه به عنوان شخصی که در زمینه سلول های بنیادی فعالیت دارد باعث افتخار است.

در این سفر یک روزه دکتر حمیدیه به همراه مدیر فناوری ستاد از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچون مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، بیوبانک دانشگاه، آزمایشگاه جامع تحقیقات، کافه فناوری و مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی بازدید کرد و در نشستی با معاون تحقیقات و فناوری و مدیران دانشگاه علوم پزشکی شرکت نمود.