تعداد بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه به ۶۱۰ نفر کاهش یافت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: هم‌اکنون ۶۱۰ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستند که تعداد آنها نسبت به روز گذشته ۴۱ نفر کمتر شده است.

«مهدی محمدی» افزود: از این تعداد، ۱۴۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند که حال ۲۷ نفر آنها وخیم است.

وی با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته پنج نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند، گفت: مجموع جان‌ باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۷۷۴ نفر رسیده است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته ۴۸ بیمار مثبت بستری و ۱۷۶ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند .

محمدی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۲ نفر در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۱۹۷ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

وی ادامه داد: ۲۲۵ بیمار هم در شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان کرمانشاه برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند .