معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: واکسیناسیون خانه به خانه در کرمانشاه در حال اجرا است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: انجام واکسیناسیون کرونا به صورت خانه به خانه توسط پرسنل بهداشتی در مناطق مختلف این استان در حال انجام است.

دکتر «ابراهیم شکیبا» روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: با توجه به اهمیت افزایش پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ در پیشگیری از گسترش بیماری و کاهش مرگ و میر در سطح جامعه، تیم سیار واکسیناسیون با همکاری مرکز فوریت‌های پزشکی در سطح شهرستان کرمانشاه برای واکسیناسیون گروه‌های هدف و با تاکید بر جمعیت روستایی، دانش آموزان، اصناف، کارگران، مادران باردار و ساکنین حاشیه شهرها راه اندازی شده است.

وی افزود: همچنین در روستاها و حاشیه شهرها واکسیناسیون به صورت خانه به خانه در حال انجام است و این برنامه تا رسیدن به هدف موردنظر به صورت جدی پیگیری خواهد شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این طرح توسط بهورزان و مراقبین سلامت انجام می شود و امیدواریم با تلاش پرسنل بهداشت، در روزهای آینده استان کرمانشاه به پوشش مطلوبی از نظر واکسیناسیون برسد.