تزریق دز سوم واکسن کرونا برای ۶۰ سال به بالا‌ها در کرمانشاه

واکسن

افراد ۶۰ سال به بالا در استان که چهار ماه از تزریق دوز دوم واکسن آنان گذشته است، می توانند با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون نسبت به تزریق دوز سوم واکسن کرونا اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، تزریق دز سوم واکسن کرونا برای ۶۰ سال به بالا‌ها در کرمانشاهمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: براساس تحقیقات انجام شده واکسن‌های داخلی بی خطر‌ترین واکسن‌های موجود هستند.
شکیبا با بیان اینکه هم اکنون تمامی واکسن‌ها در مراکز تجمیعی واکسیناسیون موجود است گفت: مراجعه کنندگان می‌توانند به دلخواه خود نوع واکسن را انتخاب و تزریق کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه واکسن آسترازنکا از این پس وارد کشور نمی‌شود، و هم اکنون تعدادی از آن موجود می‌باشد گفت: افرادی که متقاصی دریافت این واکسن می‌باشند، هر چه سریعتر اقدام نمایند.
وی از هم استانی ها خواست برای پیشگیری و عبور از موج احتمالی پیش رو، هر چه سریعتر به مراکز تجمیعی مراجعه و نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
۱۶ آبان ۱۴۰۰ ۱۲:۱۹