آگهی واگذاری بوفه دانشکده پزشکی کرمانشاه در سال 1400

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد نسبت به واگذاری  بوفه دانشکده به صورت اجاره بها ماهیانه به افراد حقیقی / حقوقی که دارای مجوز فعالیت از مراجع ذیصلاح باشند، اقدام نماید. متقاضیانی که تمایل به شرکت در مزایده دارند، می توانند جهت اطلاع از شرایط موجود و بخش توان و ظرفیت اجرای کار در ساعات اداری از دانشکده پزشکی بازدید نمایند.
مهلت زمانی: شرکت کنندگان می بایست جدول پیشنهاد قیمت مزایده و همچنین شرایط مزایده را به صورت تکمیل و
 امضاء شده ( شامل 4 صفحه آگهی مزایده ) را به همراه مدارک درخواستی را بصورت دستی در لفافه مناسب قرارداده و از
تاریخ 12/ 1400/8  تا حداکثر پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1400/8/26 به دفتر حراست دانشکده پزشکی ارائه نماید.
( تأکید می گردد که جهت بررسی قیمت پیشنهادی، حتماً می بایست مدارک به صورت کامل ارائه  شود. )
زمان بازگشایی پاکت ها: تاریخ بازگشایی قیمت های پیشنهادی 1400/8/29 رأس ساعت 9 صبح در دفتر معاونت اداری و مالی دانشکده خواهد بود که ارائه دهندگان قیمت پیشنهادی می توانند  در صورت تمایل در دانشکده حضور داشته باشند.
اطلاعات تماس با دانشکده: کرمانشاه به آدرس بلوار شهید شیرودی، خیابان دانشگاه بازدید تلفن  21- 34274618
برای آگاهی کامل از موضوع قرارداد، مدارک مورد نیاز، شرایط اختصاصی و شرایط عمومی آگهی به سایت دانشکده پزشکی کرمانشاه و کانال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراجعه نمایید.

دانشکده پزشکی کرمانشاه