رییس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌،‌درمانی کرمانشاه درگذشت استاد دکتر عالیپور را تسلیت گفت

⚫ انا لله و‌ انا الیه راجعون ⚫

فقدان استاد گرانمایه، شادروان دکتر علی اصغر عالیپور را خدمت همه همکاران گرامی، اساتید دانشگاهی ، پزشکان ارجمند کرمانشاهی و مردم عزیز استان تسلیت می گویم.

مرحوم استاد دکتر عالیپور در کرسی معلمی ، استادی مبرز و دلسوز ، در جامه اخلاق، مدرس نیکی و انسانیت ، در کسوت طبابت ، پزشکی حاذق و عالم ، در حوزه فعالیت اجتماعی،  مسوول و عملگرا و‌ سر انجام به عنوان یک انسان ، فروتن و شریف بودند .

آن مرحوم در سال‌های تدریس تلاش می نمود تا دیدگاه عشق به خدمت و دانش پزشکی را بر هر عامل دیگری مقدم بداند و در مسوولیت‌هایی چون ریاست دانشکده پزشکی و ریاست سازمان نظام پزشکی نیز منشا خدمات ارزشمندی بودند .

حافظه شاگردان ، نزدیکان بیماران ، همکاران و دوستان ایشان پر از خاطرات گوارایی از مهربانی های آن مرد بزرگ و پیشکسوت نیک نام است و حال که به دیار باقی سفر کرده اند ، از خداوند تبارک و تعالی برای ایشان آمرزش و آرامش طلب می کنیم و برای بازماندگانشان شکیبایی آرزو می نماییم.

روحشان قرین رحمت الهی و حاصل زحماتشان در تعلیم و تربیت در عرصه پزشکی به ویژه پایه گذاری آموزش و اعتلای طب کودکان و‌ نوزادان ماندگار باد.

دکتر محمودرضا مرادی

🆔️@k_health