تسهیلات ویژه به شرکت‌های خصوصی آسیب دیده از کرونا پرداخت می‌شود

مسوول دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با توجه به شرایط شیوع کرونا و مشکلات ایجاد شده برای واحدهای خصوصی حوزه سلامت، تسهیلات ویژه کرونا برای این واحدها درنظر گرفته شده است.

«محمد رشیدی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط تا پایان آذر ماه امسال ادامه دارد.

وی اظهار داشت: این تسهیلات به مؤسسات خصوصی دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه های درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاه ها و پاراکلنیک های فعال، در صورت داشتن شرایط، اختصاص یافته است.

مسوول دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: میزان تسهیلات به ازای هر شاغل ۱۲ میلیون تومان است که با نرخ سود ۱۲ درصد و مدت بازپرداخت ۲۴ ماهه و با تنفس سه ماهه در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: کسانی که به هر دلیلی تاکنون موفق به دریافت این تسهیلات نشده اند می توانند برای ثبت نام به سامانه کارا (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) و به آدرس kara.mcls.gov.ir مراجعه کنند.