رنگ‌بندی جدید کرونایی/ خروج همه شهرهای کرمانشاه از وضعیت قرمز

براساس آخرین رنگ بندی کرونایی اعلام شده، در استان کرمانشاه هیچ شهرستانی به رنگ قرمز نیست.

مهدی محمدی سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه با اشاره به خروج همه شهرستانهای استان از وضعیت قرمز کرونایی، اظهار کرد: 9 شهرستان استان وضعیت نارنجی و پنج شهرستان وضعیت زرد دارند.

وی گفت: براساس رنگ بندی جدید کرونایی، از امروز(۲۲ آبان) شهرستان های کرمانشاه، هرسین، کنگاور، اسلام آبادغرب، گیلانغرب، جوانرود، پاوه، سرپل ذهاب و روانسر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

محمدی شهرستانهای زرد استان را نیز شامل ثلاث باباجانی، دالاهو، قصرشیرین، صحنه و سنقر و کلیایی معرفی کرد.

کاهش شمار بستری های کرونا در کرمانشاه
با تداوم روند کاهشی آمار مبتلایان به کرونا در استان، شمار بیماران بستری در مراکز درمانی به ۴۲۹ نفر رسید.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با ثبت دو مورد فوت در شبانه روز گذشته شمار جانباختگان بیماری کرونا در استان کرمانشاه به ۲ هزار و ۸۳۲ نفر رسید.

محمدی افزود: در شبانه روز گذشته ۹۱ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری و ۱۲۲ نفر هم پس از بهبودی از مراکز درمانی استان مرخص شدند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۲۹ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند گفت: از این تعداد ۱۲۱ بیمار در بخش‌های ویژه بستری و ۲۱ نفر هم حالشان وخیم است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از شناسایی ۴۲ بیمار مثبت بستری و ۸۸ بیمار سرپایی در استان خبر داد.