۶ نفر دیگر در کرمانشاه تسلیم کرونا شدند

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۶ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا فوت کردند، گفت: مجموع جان‌ باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۸۴۲ نفر رسیده است.

«مهدی محمدی» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در شبانه‌روز گذشته ۶۴ نفر شامل ۲۷ بیمار مثبت بستری و ۳۷ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون۳۷۴ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستندو ۱۱۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۱۹ نفر آنها وخیم است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۹۹ نفر در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۱۳۰ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: 86 بیمار هم در شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند.