افراد ۱۸ ساله به بالا که چهارماه از تزریق دوز دوم واکسن کرونا آنها گذشته دوز سوم را تزریق کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: افراد ۱۸ ساله به بالا که چهارماه از تزریق دوز دوم آنها گذشته حتما دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا گفت: با توجه به خطرات سویه جدید کرونا لازم است همه افراد ۱۸ ساله به بالا که چهارماه از تزریق دوز دوم آنها گذشته فارغ از اینکه چه واکسنی دریافت کرده اند، حتما برای دریافت دوز سوم واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون سراسر استان مراجعه نمایند.

آخرین اخبار مبتلایان به کرونا در استان

با ثبت ۳ مورد فوت در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان کرونا در استان کرمانشاه به دو هزار و ۸۹۹ نفر رسید.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: در سه شهروند دیگر در استان کرمانشاه قربانی کرونا شدندشبانه روز گذشته ۸۳ نفر با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری و ۶۳ نفر نیز پس از بهبودی ترخیص شدند.

مهدی محمدی افزود: در حال حاضر ۲۵۱ نفر در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری هستند که حال ۱۰ نفر از این افراد وخیم گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در شبانه روز گذشته ۱۷ نفر برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شده اند.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health