جزئیات جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار اعلام شد

ششمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر از تاریخ 16 لغایت 26 آذر ماه سالجاری در سامانه جشنواره به نشانی: http://Melliisar.behdasht.gov.ir آغاز خواهد شد. در این دوره شیوه ی ثبت نام دانشجویان واجد شرایط و ارزیابی پرونده ها به صورت الکترونیک(سامانه ای) خواهد بود.

لازم به ذکر است از هر منطقه آمایشی تعداد 15 نفر به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد. در این مرحله 4 نفر در رشته پزشکی عمومی، 3 نفر دندانپزشکی، 2 نفر داروسازی، 2 نفر مقطع کارشناسی، 2 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 2 نفر در مقطع دکترای تخصصی انتخاب خواهند شد.
دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر می توانند پس از مطالعه دستور العمل مربوطه جهت ثبت نام به سامانه مذکور در تاریخ مقرر مراجعه نمایند. در صورت نیاز به راهنمایی با ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه به شماره 38358973 تماس حاصل نمایند.

دانشجویان عزیز در تکمیل فرم های مربوطه دقت کافی را داشته باشند چون قابلیت ویرایش وجود ندارد.