پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز دانشجو را تبریک گفت:

"به نام خدا"

۱۶ آذر ، " روز دانشجو " را به دانشجویان گرامی مجموعه دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه و همه آنانی که دل در گرو دانش و دانش اندوزی دارند، تبریک می گویم.

امیدوارم دانشجویان عزیزی که با امید و انگیزه پا در راه علم آموزی و خردورزی نهاده اند، در این مسیر ارزشمند، با جدیت، از فرصت جوانی و دانشجویی بهره ببرند تا پس از فارغ التحصیلی فردی دارای نگرش علمی، پرسشگر و کاوشگر، متعهد به حرفه خود و عاشق مردم و میهن عزیزمان بوده و نقش محوری خود را در مسیر شکوفایی،  رشد ، اعتلا و توسعه کشور ایفا نمایند.

به عزیزان توصیه می کنم با احترام به اساتید، توجه پیوسته به تحصیل، پژوهش و تحقیق، رعایت اصول اخلاقی اجتماعی،  دینی و حرفه ای، پرداختن به ورزش و شادابی، ایفای وظیفه در قبال اجتماع، پرهیز از حواشی و کشمکش های بیهوده و امور فرسایشی و بی ثمر و نیز دوری جستن از رویکرد مدرک گرایی و سطحی نگری ، در معنای واقعی" یک‌ دانشجو "  باشند.

موفقیت و سربلندی دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را از خداوند بزرگ مسئلت می نمایم و در انتظار درخشش یکایک آنان در فردای ایران اسلامی هستم.

دکتر مرادی
                     رئیس دانشگاه