آمار بستری‌های کرونا در کرمانشاه به ۱۶۳ نفر افزایش یافت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: هم‌اکنون ۱۶۳ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستند که از این تعداد ۴۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال هشت نفر آنها وخیم است.

«مهدی محمدی» یکشنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: از 20 تا 21 آذرماه  ۱۵ نفر شامل ۱۰ بیمار مثبت بستری و پنج بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند که نسبت به روز قبل ۱۲ نفر کمتر است.

وی، با اشاره به فوت یک نفر دیگر طی این مدت براثر ابتلای قطعی به کرونا گفت: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۱۰ نفر رسیده است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه یادآور شد: در مدت فوق ۵۹ نفر در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۴۴ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: ۱۵ بیمار هم طی این مدت در مراکز درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند که در مقایسه با روز قبل تعداد آنها ۶ نفر بیشتر است.