براساس فراخوان منتشر شده 25 آذر تا 9 دی‌ماه مهلت ثبت نام در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی سال جاری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد و ثبت نام در دو بخش افراد حقیقی (پژوهشگران حوزه سلامت) و نهادهای حقوقی انجام خواهد شد.

آن دسته از پژوهشگران حوزه سلامت که دارای حداقل H index دوازده هستند، محققین جوان و دانشجو که دارای حداقل H index هشت هستند، صاحبان اختراعات و فناوری، صاحبان پژوهش های برتر که آثار آنها در یکی از کمیته های علوم پایه پزشکی، علوم بالینی و سلامت و اختراعات و فناوری مورد بررسی قرار می گیرند و دانشمند برتر در انجام پژوهش های اثر گذار بر حوزه سلامت می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید.