کرمانشاه یک روز دیگر بدون فوتی کرونا را سپری کرد

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: در شبانه‌روز گذشته فوت بر اثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در این استان ثبت نشده و مجموع جان‌باختگان همان ۲ هزار و ۹۱۳ نفر است.

مهدی محمدی افزود: هم‌اکنون ۱۳۲ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستند که از این تعداد ۳۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۹ نفر آنها وخیم است.

وی اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته هشت بیمار مثبت بستری و ۱۱ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند .

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۹ نفر در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۷۳ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی ادامه داد: پنج بیمار هم در شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند.