آگهی مزایده فروش اموال اسقاط دانشکده پزشکی کرمانشاه در سال 1400

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد  اموال اسقاط و آهن آلات ضایعاتی خود را از طریق مزایده به واجدین شرایط به فروش برساند، لذا متقاضیان می توانند با توجه به مفاد متن آگهی و شرایط ]ن، نسبت به شرکت در مزایده اقدام نمایند.
جهت آگاهی کامل از موضوع آگهی به سایت دانشکده پزشکی کرمانشاه مراجعه فرمایید.

تاریخ بازدید: از ساعت 15- 8 و از تاریخ 22/9/1400 تا تاریخ 30/9/ 1400 به آدرس: کرمانشاه، بلوار شهید شیرودی، خیابان دانشگاه، دانشکده پزشکی
مهلت ارسال پیشنهاد قیمت: از تاریخ 22/9/1400 تا تاریخ 1/10/ 1400
شرکت کنندگان می باید فرم پیشنهاد قیمت مزایده اجناس اسقاطی را تکمیل و امضاء  نموده و بصورت دستی در لفافه مناسب قرارداده و مهلت مقرر به دفتر حراست دانشکده پزشکی ارائه نماید. ( تأکید می گردد که جهت بررسی قیمت پیشنهادی، حتماً می بایست جدول مندرج در آگهی تکمیل  شود. )
زمان بازگشایی پاکت ها: ساعت 11  مورخ  2/10/ 1400
محل بازگشایی پیشنهادات واصله: کرمانشاه، بلوار شهید شیرودی، خیابان دانشگاه، دانشکده پزشکی، دفتر معاونت اداری و مالی دانشکده خواهد بود که ارائه دهندگان قیمت پیشنهادی می توانند در صورت تمایل در دانشکده حضور داشته باشند.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن  21- 34274618  واحد تدارکات تماس حاصل فرمایید.