دکتر خزایی: رفع مشکلات پاویونها در اولویت معاونت آموزشی است

معاون آموزشی دانشگاه در نشست دانشجویان المپیادی گفت: در مورد حقوق اینترن ها تغییرات در دستور کار هیئت امنا قرار گرفته و به زودی مصوب خواهد شد یک افزایش اول سال و یک افزایش ۶ ماهه دوم سال آینده اعمال خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر خزایی گفت: تمامی پاویونها در دانشگاه علوم پزشکی از طرف معاونت آموزشی مورد بررسی قرار گرفته و از وجود مشکلات در پاویونها مطلع هستیم و رفع مشکلات آنها در صورت تامین اعتبارات دراولویت کاری این معاونت می باشد.

به گفته وی نبود فضای آزمون مناسب و همچنین مکانی برای برگزاری همایش ها در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از مشکلاتی این معاونت است که درتلاشیم که این مشکل را برطرف کنیم.

وی اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه معاونت آموزشی این بوده که درخواستهای واحد استعداد درخشان در بعد المپیاد دانشجویی تعدیل یا کم نشود، البته قطعا انتظارات بیشتری وجود دارد که امیدواریم بتوانیم دراین زمینه انتظارات اساتید ودانشجویان را برآورده کنیم.