رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: حدود 15% از افرادی که دوز دوم دریافت کرده اند ، دوز سوم واکسن را تزریق نموده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمودرضا مرادی گفت: تاکنون ۸۸.۶ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال استان نوبت اول و ۷۴.۸ درصد نیز نوبت دوم واکسن کرونا را را تزریق کرده اند.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۵۸ هزار و ۳۴۶ نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان کرمانشاه دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند گفت: این تعداد مناسب نیست و لازم است همه کسانی که سه ماه از تزریق دوز دوم آن‌ها گذشته برای تکمیل واکسیناسیون اقدام کنند.

دکتر مرادی خاطرنشان کرد: واکسن‌های مورد نیاز و متعدد در مراکز واکسیناسیون کرونا موجود است و در این زمینه مشکلی نداریم.