🏴 مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)و دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس برگزار شد

🏴 مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)و دومین سالگرد شهادت  سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس برگزار شد
مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)و دومین سالگرد شهادت  سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در مسجد امام صادق (ع) دانشکده پزشکی برگزار شد.

حجت الاسلام محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره (س) و دومین سالگرد شهادت سردار  حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را تسلیت عرض می نمایم.

وی اظهار داشت: شناخت و کسب معرفت نسبت به مقام ملکوتی حضرت فاطمه زهرا(س) و الگو گرفتن از این بانوی بزرگ اسلام در تمام امور زندگی همواره راهگشا خواهد بود.

وی افزود:حاج قاسم سلیمانی با تأسی از حضرت زهرا (س)  به این جایگاه رسید و این شهید گرانقدر با فداکاری، ایثار و گذشت همواره در حال خدمت به مؤمنان و مستضعفان بود.

وی گفت:شجاعت سردار سلیمانی در برابر دشمن مثال زدنی بود و به دلیل اخلاص، تقوا، ولایتمداری و مردم‌داری در قلب همه مردم جای داشت .

وی گفت: این شهید والامقام در راه اعتلای نظام و عزت اسلام و مظلومان جهان گام برداشت و جان خود را در این را  فدا کرد  .

در ادامه مراسم مداح اهل بیت در سوگ شهادت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) به سوگواری و نوحه سرایی پرداخت.