۶ شهرستان استان ۱۰۰٪ نوجوانان را واکسینه کردند

دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: شهرستانهای سرپل ذهاب ، دالاهو ،سنقر و کلیایی ، صحنه ، گیلانغرب و پاوه موفق شدند ۱۰۰ درصد نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ ساله خود را در نوبت اول واکسینه کنند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: سایر شهرستانهای استان بیش از ۹۳ درصد این بخش از گروه هدف را در مرحله اول واکسینه کرده اند.

وی افزود: میانگین نوبت اول واکسیناسیون این رده سنی در استان ۹۹/۱٪ و نوبت  دوم ۸۱ ٪ است.

به گفته رئیس دانشگاه در حال حاضر ۸۹/۴ ٪ افراد بالای ۱۲ سال یعنی گروه هدف،  نوبت اول و ۷۶/۸ ٪ نوبت دوم واکسن خود را دریافت کرده اند .

وی گفت: تاکنون ۱۷ درصد یعنی بیش از  ۲۴۷ هزار نفر از گروه هدف بالای ۱۸ سال که سه ماه از دوز دوم آنها گذشته است ، دوز سوم واکسن را تزریق کرده اند .

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health