ظرفیت بالای کرمانشاه برای مرجعیت پژوهشی و علمی

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در نشست با معاون و مدیران معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: ظرفیت بسیار بالایی برای مرجعیت حوزه های پژوهشی و علمی در دانشگاه ۵لوم پزشکی کرمانشاه وجود دارد.

دکتر دارایی گفت: نیروی انسانی و نخبگان مهمترین رکن معاونت های غذا و دارو هستند و از آن مهمتر نگهداشت آنها است.

وی اظهار داشت: سیاست و پویایی در نیروی انسانی امری اجتناب ناپذیر است و باید آن را به رسمیت شناخت، برنامه ما این است که استفاده از تمامی ظرفیت نیروها و امکانات را در دوره جدید ارتقاء دهیم.

دکتر دارایی گفت: غذا و دارو فرمانده مسیر بزرگ سلامت مردم است و وزیر محترم بهداشت نیز نظر خیلی خوبی نسبت به مجموعه غذا و دارو دارد و همواره مهمترین رکن وزارت بهداشت را غذا و دارو می داند و معتقدند که باید پژوهش ها به سمت غذا و دارو برود و معاونت پژوهشی در اختیار غذا و دارو باشد.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب (مدظله) ، شورای امنیت ملی و وزیر بهداشت، سامانه T.TAC (سامانه رهگیری و ردیابی کالاهای سلامت محور) را ابزاری برای ایجاد شفافیت می دانند و بر آن تاکید دارند.
گفتنی است دکتر بهرام دارایی از ساختمان جدید غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز بازدید کرد.

🆔@k_health