آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان اکنون 78 نفر است، گفت: از این تعداد 26 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال 6 نفر آنها وخیم است.

مهدی محمدی  با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته یک نفر براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان فوت شده است افزود: اکنون مجموع جان‌باختگان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 2 هزار و 938 نفر است.

وی اظهار داشت: طی شبانه روز گذشته تعداد بیمار مثبت بستری شده در سطح استان صفر بود و تنها 18 مورد بیمار مثبت سرپایی شناسایی شدند.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 21 بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و 33 نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.