معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: اُمیکرون به واکسن نزده‌ها نزدیکتر است

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از احتمال گسترش اُمیکرون در استان ابراز نگرانی کرد.

دکتر ابراهیم شکیبا با ابراز نگرانی از گسترش اُمیکرون در استان، اظهار کرد: امیکرون به واکسن نزده‌ها نزدیکتر است و تزریق واکسن و رعایت پروتکل های بهداشتی بهترین سپر دفاعی مقابله با اُمیکرون است.

وی افزود: قدرت سرایت بالای سویه جدید کرونا جای نگرانی دارد، چرا که شیوع این سویه می تواند آمار مبتلایان را به یک‌باره افزایش دهد.

شکیبا عنوان کرد: توصیه می شود افراد بیش از هر زمان دیگری نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک دقت بیشتری داشته باشند.

وی گفت: همچنین تزریق به موقع واکسن کرونا می تواند عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به این سویه جدید باشد.

وی گفت: تزریق دوز سوم واکسن کرونا که دوز یادآور محسوب می شود، نقش مهمی در استمرار ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به این سویه جدید خواهد داشت.